Informatie voor scholen en andere onderwijsinstellingen

Hartelijk welkom in onze webshop! Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor. Daarnaast vindt u hier praktische informatie met betrekking tot het plaatsen van een bestelling en een overzicht van populaire categorieën voor scholen en andere onderwijsinstellingen.


Wie zijn wij


Sinds 2011 houden wij ons bezig met de online verkoop van Engelse kinderboeken. Alle boeken in onze webshop zijn geschreven in Brits-Engels. Een groot deel van de boeken is afkomstig van uitgeverijen en groothandels in het Verenigd Koninkrijk. Enkele boeken, zoals Jip and Janneke, komen uit Nederland. We leveren kinderboeken aan basisscholen, middelbare scholen, remedial teachers, bibliotheken, bedrijven en particulieren.


Ons assortiment

We bieden een ruim assortiment Engelstalige boeken voor kinderen van alle leeftijden. U kunt bij ons terecht voor prentenboeken om de kleuters uit voor te lezen, leesboeken voor in de schoolbibliotheek of mediatheek en leesseries op verschillende niveaus om de Engelse leesvaardigheid van de kinderen te verbeteren. Daarnaast hebben we een aantal educatieve boeken, waaronder informatieve boeken, flapjesboeken en boeken om de Engelse woordenschat te vergroten. In de blogartikelen Engelse boeken voor beginners: Usborne Reading Programme en Engelse boeken op de basisschool - Waar kan ik uit kiezen? vindt u meer informatie over onze boeken.

Populaire categorieën voor scholen en andere onderwijsinstellingen: