Gratis verzending vanaf € 20,00 | Bezorging door PostNL | Levertijd 1 - 2 werkdagen | Betalen via iDeal, PayPal of factuur
0
Winkelwagen
€ 0,00

Het herroepingsrecht (Recht van retour)

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Werkwijze
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u ons binnen de herroepingstermijn per e-mail (info@darsy.nl) te laten weten welke artikelen u wilt retourneren. In de e-mail vermeldt u het ordernummer en de naam van de te retourneren artikelen. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om deze artikelen goed verpakt te verzenden naar:
 
Darsy Books
Westerstraat 4
8861 XK HARLINGEN
 
Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
 
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Afhankelijk van het aantal artikelen bedragen de kosten maximaal € 4,15 (brievenbuspost) tot € 6,95 (pakketpost).

Modelformulier voor herroeping
Om een snelle verwerking van uw retourzending mogelijk te maken kunt u onderstaand modelformulier voor herroeping uitprinten, invullen en meesturen met de te retourneren artikelen. In plaats van het modelformulier kunt u (een kopie van) de factuur meesturen met de artikelen. Hierop kunt u aangeven welke artikelen worden geretourneerd.


| Meer

Over ons


Uit onderzoek blijkt dat kinderen die al op jonge leeftijd kennismaken met de Engelse taal veel beter Engels leren dan kinderen die later zijn begonnen. Door leerzame, leuke en betaalbare Engelse kinderboeken te selecteren en te verkopen in onze webshop hopen we een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van de Engelse taalvaardigheid van kinderen in Nederland.

Contactgegevens


Postadres:
Darsy Books
Westerstraat 4
8861 XK  Harlingen

E-mail: info@darsy.nl

KvK-nummer: 01176235
BTW-nummer: NL108904520B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webshop