Series 3: Jane Eyre - Usborne Young Reading

Series 3: Jane Eyre - Usborne Young Reading
Series 3: Jane Eyre - Usborne Young Reading
0 Reviews | Review toevoegen

Jane groeit op bij haar tante. Ze heeft het er niet gemakkelijk; ze wordt geplaagd door de andere kinderen. Jane krijgt overal de schuld van en wordt naar een tehuis gestuurd...

Artikelnummer

1409539643 

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 9,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
De ouders van de 10-jarige Jane zijn overleden en Jane groeit op bij haar tante. Daar heeft zij het niet gemakkelijk. De andere kinderen plagen haar heel erg en Jane krijgt overal de schuld van. Daarom stuurt tante haar naar een tehuis. Na jaren in het tehuis wordt Jane gouvernante van de kleine Adèle, die op het landgoed Thornfield woont. Daar ontmoet Jane de eigenaar van Thornfield, Mr. Rochester, en zij wordt verliefd op hem. Maar wat voor geheim draagt Mr. Rochester met zich mee?
 
Jane Eyre is een boek uit de Young Reading serie van Usborne. Het is een eenvoudige versie van de klassieker van Charlotte Brontë, bewerkt door Mary Sebag-Montefiore. Het boek is geschikt voor kinderen die al goed zelfstandig kunnen lezen.

Taal: Engels

Genre: Engels leren lezen

Jaar van uitgave: 2012

Formaat: 20,5 x 13,5 cm

Gewicht: 212 gram

Aantal pagina`s: 64

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9781409539643
Auteur
Mary Sebag-Montefiore
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Usborne Publishing Ltd

Social Media

Volg ons op Twitter en Pinterest!