Gratis verzending vanaf € 20,00 | Bezorging door PostNL | Levertijd 1 - 2 werkdagen | Betalen via iDeal, PayPal of factuur
0
Winkelwagen
€ 0,00

Usborne Very First Reading

De serie Usborne Very First Reading is ontwikkeld voor kinderen die net leren lezen. In elk boekje ligt de nadruk op enkele letters en/of lettercombinaties. De boekjes zijn zeer eenvoudig en geschikt voor absolute beginners.
Geschikt voor kinderen van 4 - 6 jaar

Usborne First Reading

De serie Usborne First Reading is het vervolg op de serie Usborne Very First Reading, en is ontwikkeld voor beginnende lezers. De serie bestaat uit eenvoudige leesboekjes en telt 4 niveaus. Sommige boekjes bevatten een cd met de tekst van het verhaal.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Usborne Young Reading

De serie Usborne Young Reading is het vervolg op de serie Usborne First Reading, en is ontwikkeld om de leesvaardigheid van kinderen die net zelfstandig leren lezen te verbeteren. Sommige boekjes bevatten een cd met de tekst van het verhaal. De serie telt 3 niveaus.
Geschikt voor kinderen van 7 - 12 jaar

Key Words

De serie Key Words is een klassieke leermethode waarbij kinderen Engels leren lezen aan de hand van veelvoorkomende woorden. De serie telt 36 boekjes, verdeeld over 12 niveaus.
Geschikt voor kinderen van 5 - 10 jaar
Over ons

Sinds 2011 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van Engelstalige kinderboeken. We verkopen zowel aan scholen als aan particulieren. Alle boeken zijn geschreven in Brits-Engels, zodat ze goed aansluiten bij de Engelse les in het basisonderwijs. Door leerzame, leuke en betaalbare Engelse kinderboeken te verkopen in onze webshop hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de Engelse taalvaardigheid van kinderen in Nederland.

Contactgegevens

Postadres:
Darsy Books
Westerstraat 4
8861 XK  Harlingen

E-mail: info@darsy.nl

KvK-nummer: 01176235

BTW-nummer: NL108904520B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webshop