Mr Finney en de wereld op zijn kop - Laurentien van Oranje

Mr Finney en de wereld op zijn kop - Laurentien van Oranje
Mr Finney en de wereld op zijn kop - Laurentien van Oranje
0 Reviews | Review toevoegen

Mr Finney woont in zijn zelfgebouwde huis en kent iedere millimeter van zijn tuin. Hij wordt nieuwsgierig naar de wereld buiten zijn tuin en heeft ontelbaar veel vragen...

Artikelnummer

9045110295 

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Mr Finney woont in zijn zelfgebouwde huis en kent iedere millimeter van zijn tuin. Meestal zit hij met zijn beste vriend Slak op de onderste tak van zijn lievelingsboom. Maar hun rustige leven verandert door de komst van Pinky Pepper, een knalroze vliegend wezentje dat met grote snelheid over de wereld 'glimpst'. Op haar SuperBiBi laat ze beelden zien van grote steden, oceanen, oerwouden, poolkappen en een geheimzinnige vlag.

Mr Finney wordt nieuwsgierig naar de wereld buiten zijn tuin. Hij heeft ontelbaar veel vragen, maar voor hij het weet is Pinky Pepper alweer verdwenen. Om antwoorden te krijgen besluit Mr Finney op reis te gaan. Hij ontmoet allerlei dieren en ontdekt dat de wereld niet overal even mooi is. Maar hij leert ook dat het helpt om vragen te stellen en dat oplossingen soms dichterbij liggen dan je denkt.

Mr Finney en de wereld op zijn kop is het eerste kinderboek van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. Met dit (voorlees)boek nemen zij jong en oud mee op de spannende ontdekkingsreis van Mr Finney, die antwoorden zoekt op zijn vragen over de wereld om hem heen.


Taal: Nederlands

Genre: Voorleesboek

Leeftijdsindicatie: vanaf 5 jaar

Jaar van uitgave: 2010

Formaat: 30,5 x 19,5 cm

Gewicht: 561 gram

Aantal pagina`s: 96

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789045110295
Auteur
Laurentien van Oranje & Sieb Posthuma
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Querido

Social Media

Volg ons op Twitter en Pinterest!